INAD105 Seguretat alimentària: manipulació i control d'aliments - Modalidad Online

INAD105 Seguretat alimentària: manipulació i control d'aliments
Materiales incluidos:
SCORM 1
Referencia del pack formativo
Referencia EF_317361-2101
Duración del pack formativo
Horas 6 h
Área de formación - Industrias Alimentarias
Área de formación Cualificaciones Profesionales y Certificados de Profesionalidad
Tipo de modalidad del pack formativo
Modalidad Online
Precio del pack formativo
Precio No disponible
[Precio visible sólo para usuarios registrados]

UNIDAD DIDÁCTICA 1. CONTAMINACIÓ MICROBIANA DELS ALIMENTS

  1. Vies de accés
  2. Factors facilitadors

UNIDAD DIDÁCTICA 2. HIGIENE DEL MANIPULADOR

  1. Higiene corporal
  2. Hàbits higiènics

UNIDAD DIDÁCTICA 3. HIGIENE DEL LOCAL

  1. Pla de neteja
  2. Desinfecció de les instal·lacions, equips i estris
  3. Control de plagues

UNIDAD DIDÁCTICA 4. PRÀCTIQUES HIGIÈNIQUES PER A LA MANIPULACIÓ D'ALIMENTS

  1. Temperatura i temps en els procediments culinaris
  2. Contaminació creuada
  3. Abastament d'aigua
  4. Emmagatzematge d'aliments
  5. Residus
  6. Transport i distribució d'aliments
  7. Bones pràctiques laborals

UNIDAD DIDÁCTICA 5. PREPARACIÓ CULINÀRIA DELS ALIMENTS

  1. Verdures i fruites
  2. Aliments congelats
  3. Conserves i semiconserves
  4. Aliments sensibles
  5. Pastisseria

UNIDAD DIDÁCTICA 6. CONTROL DE QUALITAT I ANÀLISI DE PERILLS I PUNTS CRÍTICS DE CONTROL: APPCC

UNIDAD DIDÁCTICA 7. MARC NORMATIU HIGIÈNICOSANITARI